Sot në shkollën fillore të mesme të ulët “8 Marsi” në Pejë kemi filluar me sukses demonstrimin-promovimin e sportit të xhudos sipas projektit “Kosova Shtet i Xhudos”.

Atje ishin pjesëmarrës rreth 400 nxënës, interesimi ishte mjaft i madh,një nismë e mbarë e projektit “Kosova Shtet i Xhudos”.

Demonstrues ishte trajneri ynë dhe koordinatori i projektit “Kosova Shtet i Xhudos” Fatos Tabaku dhe disa xhudistë të klubit të xhudos “Ippon” nga Peja.

EDHE TI MUND TË BËHESH KAMPION 🏆

FILLO ME XHUDO🥋

KOSOVA SHTET I XHUDOS 🇽🇰🥋

Leave a Comment