Kampionati Ballkanik për Senior në Pazarxhik të Bullgarisë.

Kosova mori pjesë me 7 garues në Kampionatin Ballkanik për Senior, ku fituan 6 medalje, 1 të artë 🥇, 1 të argjendtë 🥈 dhe 4 të bronzta 🥉🥉🥉🥉.

Shpati Zekaj i artë (-100kg) 🥇

Erza Muminoviq e argjendtë (-52kg) 🥈

Loriana Kuka e bronztë (-78kg) 🥉

Dëbora Gjakova e bronztë (-57kg) 🥉

Muhamedin Veseli i bronztë (-60kg) 🥉

Dardan Cena i bronztë (-73kg)🥉

Rios Kuka (-90kg) nuk ishte në ditën e tij të mirë.

Bashkë me ekipin ishin edhe trajnerët Zymer Zeka dhe Mustafë Veseli.

Leave a Comment