Klubi i xhudos “Ippon” nga Peja me 8 medalje në turneun ndërkombëtar “Sakura Cup”  që u mbajt në Sveta Nedejla të Kroacisë.


Dje u mbajt turneu ndërkombëtar “Sakura Cup” në Sveta Nedelja  të Kroacisë për grupmoshat U10, U12, U14 dhe U16.

Pjesëmarrës atje ishin mbi 800 garues, me një konkurrencë të fortë.

Nga klubi Ippon në këtë turne morën pjesë 11 garues, nga të cilët 3 të artë, 2 të argjendtë dje 3 të bronztë.

Bashkë me ta kanë udhëtuar Fatos Tabaku dhe Zymer Zeka.

Të arta🥇:

Enise Zijade U16 -48 kg 🥇

Erlule Musaj U16 – 52 kg 🥇

Toska Zijade U16 -70 kg 🥇

Të argjendta🥈 :

Roni Reshitaj U14 -55 kg🥈

Ruvejda Llonqari U16 +70 kg 🥈

Të bronzta🥉:

Furkan Kelmendi U16 -46 kg 🥉

Sidorela Dodaj U16 -48 kg 🥉

Andi Reshitaj U16 -55 kg 🥉

Leave a Comment