Kupa Evropiane për Junior në Athinë, Greqi 2022.

Gjashtë xhudistë nga Kosova në grupmoshen e Juniorëve do të marrin pjesë nesër e pasnesër në Kupën Evropiane në Athinë të Greqisë.

Një garë me rëndësi dhe test i mirë për xhudistët tonë, garë me pjesëmarrje nga 3 kontinente, 28 shtete, 313 garues, 197 meshkuj dhe 116 femra.

Ajte do të ndeshen:

1.Erza Muminoviqi (-52kg) 🥋

2.Fationa Kasapi (-57kg) 🥋

3.Dëbora Gjakova (-57kg) 🥋

4.Dardan Cena (-73kg) 🥋

5.Loris Sharapolli (-73kg) 🥋

6.Rios Kuka (-90kg) 🥋

Bashkë me garuesit ka udhëtuar trajneri Fatos Tabaku.

Ekipit i urojmë suksese gjatë garave.

Leave a Comment