Kampionia Olimpike Nora Gjakova dhe Kampioni Evropian Akil Gjakova kanë kryer sot tretmanin me Oksigjen Hiperbarik (HBOT) tek Oxy Help Kosova, nga GNTC.

Ballina

 

 

 

 

 

 

 Tretmani me Oksigjen Hiperbarik përfshin frymëmarrjen e oksigjenit të pastër në një dhomë me presion të rritur atmosferik për të ndihmuar në përmirësimin e fuqive të rikuperimit natyral të trupit tonë.

Dhoma Hiperbarike OxyHelp është projektuar dhe ndërtuar sipas specifikimeve teknologjike shumë strikte.

Faleminderit sponsorit tonë, Gorenje Department Store, GNTC Group.

Leave a Comment