Rios Kuka u shpall Nënkampion Ballkanik U21 në kategorinë 90 kg që po mbahet në Podgoricë të Malit të Zi.

Medalja e parë e Riosit në një garë të nivelit zyrtar.

Shënoj fitore kundër Malazezit  dhe Bullgarit e në finale humbi nga garuesi Rumun.

Debora Gjakova e Loris Sharapolli vendet e pesta kurse Gentiola Mani vendin e shtatë.

Garuesit tjerë mbetën pa plasman.

Leave a Comment