Picture

Me 31 Maj dhe 1 Qershor në Leibnitz të Austrisë do të mbahet Kupa e Evropës për Juniorë.

Reprezentacioni i Kosovës do të prezentohet me tre xhudistë:
Distria Krasniqi (52 Kg),Leutrime Krasniqi (57 Kg) dhe Akil Gjakova (66 Kg).

Pas garës do të mbahet kampi pregaditor prej tre ditësh në të cilin përveq garuesëve të cekur më lartë do të marrin pjesë edhe Majlinda Kelmendi,Nora Gjakova si dhe tri xhudiste më të reja,Aktina Osa,Besiana Kelmendi dhe Flaka Loxha.

Rezultatet e garës mund ti përcjellni në linkun e mëposhtëm:

www.ippon.org


Leave a Comment